Geld verdienen met je muziek, voor bands, dj’s en artiesten

Elke artiest zou het wel willen, geld verdienen met je eigen gemaakte muziek. Maar hoe doe je dat nou? En hoe wordt het een succes? Dat leggen wij jou uit in deze nieuwe hoe-ik-het-doe.

Hoe kan je geld verdienen met je muziek?

Als artiest kan je op heel veel manieren geld verdienen met je muziek. Zo ook met het verkopen van je muziek. Vroeger ging dat nog met CD’tjes, tegenwoordig wordt het kopen via internet steeds populairder onder consumenten.

Nieuwe internet diensten maken het voor artiest en consument gemakkelijker. Eén van die nieuwe diensten is Startiest. Met behulp van Startiest heb je in een paar minuten je eigen muziek webshop staan en ben je klaar om geld te verdienen met je muziek.

startiest-logo

Voor wie is Startiest bedoeld?

Startiest is bedoeld voor de artiesten die de verkoop hun muziek in eigen hand willen houden. Het maakt niet uit of je in een band zit, een DJ/producer bent of dat je een solo artiest bent. Iedere artiest die eigen muziek maakt is welkom bij Startiest.

Hoe werkt Startiest?

Eigenlijk is het heel simpel. Wanneer je zelf een nummer hebt gemaakt kan je deze verkopen via Startiest(dat kan alleen als je zelf over alle rechten van de muziek beschikt).

Vervolgens werk je samen met Startiest om de muziek te verkopen. Als artiest moet je natuurlijk zoveel mogelijk mensen naar jouw artiesten pagina krijgen. Dat kan je bijvoorbeeld doen door de link te delen onder jouw Facebook vrienden en Twitter volgers.

Hoeveel verdien je met Startiest?

Hoeveel je precies verdient is afhankelijk van het aantal verkopen. Wanneer je een nummer verkoopt ter waarde van €2,- dan krijg je hiervan €1,60 uitgekeerd. De overige €0,40 wordt door Startiest geïnvesteerd in de dienst en het promoten daarvan.

Hoeveel kost Startiest?

Dat is juist één van de grote voordelen van Startiest. De dienst is namelijk gratis in gebruik. Het enige wat je af moet dragen is de 20 procent fee.

Is Startiest iets voor jou, of ben je geinteresseerd geraakt? Neem dan snel een kijkje op www.startiest.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *