Hoe maak ik een Zombie Cocktail

Zombie Cocktail

Benodigdheden:
– 40 Mililiter Bruine Rum.
– 40 Mililiter Witte Rum.
– 20 Mililiter Normale Rum.
– 20 Mililiter Contreau.
– 20 Mililiter Grenadinesiroop.
– 20 Mililiter Maracujasiroop.
– 40 Mililiter Citroensap.
– 40 Mililiter Sinaasappelsap.
– 40 Mililiter Ananassap.
– Crushed ijs.
– Ijsblokjes.
– Longdrinkglas.
– Cocktailshaker.
– Rietjes
– Citroen
– Snijplank met scherp mes.
– Mengbeker.
– Strainer.

1. Pak een longdrinkglas en vul deze met crushed ijs.
2. Meet alle dranken af en stop deze in de cocktailshaker.
3. Stop wat ijsblokjes in de cocktailshaker.
4. Doe nu de deksel op de shaker en schud dan krachtig de beker door elkaar.
5. Giet nu het geheel door de Strainer (de zeef) in het glas.
6. Snijd een plakje citroen af en zet deze op het glas.
7. Stop een rietje in het glas.
8. Je kan uitserveren!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *