Kies vandaag voor de tankpas van MKB Brandstof!

Als ZZP’er of ondernemer van een groter bedrijf is het vaak een geest- en tijdrovende taak, het declareren van tankbonnen. We leven inmiddels in een zeer technologische vooruitstrevende tijd, waarin alles beter, sneller en gemakkelijker kan. Waarom zou u dan nog in deze tijd afhankelijk zijn van iets onhandigs als tankbonnen? Het kwijtraken of niet meer leesbaar raken van tankbonnen is aan de orde van de dag. Kies daarom vandaag nog voor de tankpas van MKB Brandstof en zeg gedag tegen die tankbonnen.

Wat zijn de voordelen van de tankpas van MKB Brandstof?

Ten eerste het einde van het gedoe met tankbonnen, daarnaast zijn er veel extra voordelen aan de tankpas van MKB Brandstof. Bent u ZZP’er of heeft u een bedrijf met maximaal 100 auto’s, dan is deze tankpas perfect voor u. Door het hele land kunt u met deze tankpas tanken en u hoeft niet bang te zijn dat er misbruik van wordt gemaakt als u uw tankpas kwijt raakt, u heeft een eigen persoonlijke pincode. U kunt daarnaast gebruik maken van korting op het wassen van uw auto en van lage pompprijzen.

Voor wie is de tankpas van MKB Brandstof?

Ten eerste voor de al eerder genoemde ZZP’ers, een bedrijf met maximaal een wagenpark van 100 auto’s, maar ook voor vrijeberoepsbeoefenaren en non-profit of profit-organisaties. De tankpas van MKB Brandstof is voor vrijwel iedereen de ideale keus. Het is snel, gemakkelijk en het bespaart geld, het is in alle opzichten de beste keus voor uw bedrijf. Ga daarom mee met de tijd en bespaar een hoop tijd en gedoe door over te stappen op de tankpas van MKB Brandstof en gebruik de tijd die u dankzij deze tankpas overhoudt om uw bedrijf vandaag nog naar een hoger niveau te tillen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *