Telefoon verkopen

Heb je een oude telefoon of mobiel die in de kast ligt te verstoffen?

Dat is zonde! Waarom zou je die oude telefoon laten liggen? Een oude telefoon is namelijk geld waard. Verkoop deze telefoons gemakkelijk en snel, je krijgt er gegarandeerd een leuk bedrag voor uitgekeerd. De telefoon laten liggen zou weggegooid geld zijn.

Vaak geld de regel: ” Hoe nieuwer de telefoon, hoe hoger de waarde”

Wacht dus niet langer en lever die oude telefoons in.

Verkoop telefoon bij GeldvoorjeGSM

Een oude telefoon verkopen? Die is toch geen geld meer waard..

Dit is een veelvoorkomende aanname die absoluut niet waar blijkt te zijn. De wat oudere Nokia modellen zijn zelfs nog in te ruilen voor een leuk prijsje. Nu is het wel zo dat de nieuwste iPhone natuurlijk het meest oplevert..

Het inleveren van een oude telefoon is heel erg simpel. Jij vult op de website van een aanbieder een aantal gegevens in over de telefoon. Vervolgens krijg je thuis een envelop opgestuurd. Met deze envelop stuur je de telefoon, kosteloos, op naar het recyclingcentrum. Daar wordt de telefoon gecontroleerd op gebreken. Wanneer de telefoon is goedgekeurd ontvang jij de vergoeding. Al is die vergoeding maar €10, het is gratis én mooi meegenomen.

Twee aanbieders die voor een goede prijs je telefoon opkopen zijn GeldvoorjeGSM en GSMloket.

Telefoon verkopen aan GeldvoorjeGSM

GeldvoorjeGSM is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het recyclen van oude telefoons. Dit bedrijf hanteert een hoogste prijs garantie. Bij GeldvoorjeGSM krijg je gegarandeerd de hoogste vergoeding voor je oude telefoon. Binnen 14 dagen staat het geld op je rekening.

Check de waarde van je telefoon bij GeldvoorjeGSM

Telefoon verkopen aan GSMloket

GSMloket is een ander bedrijf dat zich richt op het opkopen van oude telefoons. GSMloket staat bekend om de snelle verwerking van de opgestuurde telefoons. Je krijgt een hoge vergoeding en het geld staat binnen 24 uur op je rekening.

Check de waarde van je telefoon bij GSMloket


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *